Om Godafoss Gäddvik

Vi är en familj som trivs bäst när vi arbetar med människor och utvecklas tillsammans med dem.

Fredrik är utbildad behandlingspedagog och har erfarenhet bl.a. av att ha varit medlevare på ett Hassela kollektiv.

Lina är musikpedagog och arbetar som musiklärare.

Conrad är snart fyra år och upptagen med att utforska hela världen.

Trulsa är vår trogna gårdskatt. En gårdshund har kommit vår familj.

Vi vill ge våra kunder känslan av harmoni, trygghet och ett personligt mottagande. De skall känna sig hemma på vår gård. Miljön präglas av hälsingeanda och vi vill dela med oss av lugnet i skogen, den friska luften och logi tillredd av främst ekologiska råvaror.

Tack vare att vi arbetar i liten skala (8-10 personer i grupp) kan vi ”skräddarsy” varje aktivitet.
På så vis får varje kund en unik upplevelse och ett personligt mottagande vilket vi anser vara av yttersta vikt i detta alltmer ”fyrkantiga” samhälle.

Vi anser att alla människor har ett värde och skall respekteras. I dagens samhälle är det tufft för många, men vissa grupper glöms som har en utvecklingstörning som ett exempel, dessa vill vi jobba för.

Vår målgrupp är barn, ungdomar och vuxna som vanligtvis inte har så stora möjligheter att få komma ut i skog och mark av olika anledningar. De får bl.a. arbeta med olika uppgifter i grupp för att därigenom stärka sig själva.

Vi åtar oss också företagsuppdrag. 

Vår affärsidé är en helhet som bygger på närhet, personlighet och bra kvalité. Våra tjänster bygger på flexibilitet, exempelvis att vi kan anpassa oss och erbjuda vitt skilda typer av sammankomster.

Framförallt vill vi jobba för att ge kunderna trygghet, miljö och harmoni.

Varmt välkomna önskar Lina, Fredrik, Conrad.